Bezoek in april en mei één van de Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport samen organiseren voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties. We bundelen onze kennis en expertise om jouw vereniging nóg beter te kunnen ondersteunen. Tijdens de Verenigingscafés krijg je tips over hoe je een plan voor de toekomst kunt ontwikkelen en de bestuurskracht van jouw vereniging kunt versterken.

Verenigingscafés – Sterk verenigd

Wat zijn de doelstellingen en ambities van jouw vereniging voor de nabije toekomst? Waar liggen kansen? Wat zijn de uitdagingen waar jouw vereniging voor staat? En hoe ga je daarmee om? Beschikt jouw vereniging over de bestuurskracht die nodig is om ambities waar te maken en uitdagingen en kansen op te pakken? Tijdens de Verenigingscafés – Sterk verenigd bieden we je handvatten, tips en inspiratie aan waarmee je jouw vereniging onder de loep kunt nemen, plannen kunt maken voor de toekomst en de bestuurskracht van jouw vereniging kunt versterken. Tijdens de Verenigingscafés gaan we op een interactieve manier met elkaar aan de slag.

De Verenigingscafés vinden plaats op:

·        vrijdag 21 april 2023, van 14.00 t/m 17.00 uur, Cultuurhuis Heerlen.
·        dinsdag 9 mei 2023, van 19.30 t/m 21.00 uur, online via Zoom.
·        zaterdag 13 mei 2023, van 10.00 t/m 13.00 uur, Limburgs Museum Venlo.

Deelnemen

Deelname is gratis en aanmelden voor de bijeenkomsten kan t/m woensdag 19 april via het online aanmeldformulier: https://forms.office.com/e/k1y7w0Y9sK. Meld je gerust aan voor het Verenigingscafé dat jou het beste uitkomt! Alle informatie is terug te vinden op: www.hklimburg.nl/verenigingscafe.

Foto en Tekst: Huis voor de Kunsten Limburg