Op 6 april is er weer een Verhalentafel in HuB.Bibliotheek Kerkrade! Tijdens een Verhalentafel staat er een straat, buurt, wijk of thema centraal en deze keer is dat ‘d’r Maat va Kirchroa’. Er zijn foto’s vanuit het gemeentearchief en oude krantenknipsels van Delpher aanwezig. In een onbevangen setting halen we samen herinneringen op aan de Kerkraadse Markt met zijn markante gebouwen en geschiedenis. Heb je foto’s van of verhalen over d’r Maat? Neem ze dan mee!  Een gangmaker trapt af met een mooi verhaal. Er zijn geprinte oude foto’s aanwezig, maar je mag ook zelf foto’s meenemen.  De verhalen en foto’s die boven tafel komen, worden opgetekend en ingevoerd op Verhaal Lokaal.

HuB. | do. 6 april | 10.30-12.00 uur |  HuB.Bibliotheek Kerkrade
Gratis I vooraf aanmelden: info@bibliotheekkerkrade.nl of 045 76 30 520

Foto en Tekst: Bibliotheek Kerkrade