Hoofdmenu

Voetbalamateurs in Parkstad, programma 18/19 maart

De echte lente komt eraan. Nog even doorbijten, dan wordt het weer aangenaam vertoeven langs de lijn. Hieronder het programma van de amateurclubs in Parkstad. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

Groene Ster-Jos W. (directe concurrent én club van wijlen Rinus Michels op bezoek in Heerlerheide)

Eerste klasse C

EHC-Chevremont (EHC bezig aan opmerkelijke opmars, Chevermont ietwat van de leg), vv Schaesberg-Venlose Boys (Schaeserg winst op Chevremont goed vervolg geven), Minor-Wittenhorst (loodzware opgave voor thuisclub), BSV Limburgia-Deurne (weer kansen voor ploeg uit Brunssum), .

Tweede klasse F 

LHC-Maastricht West (thuisclub in de penarie), Sportclub’25-Eijsden (zou moeten eindigen in winst  koploper Sportclub’25), Sporting Caesar (wellicht kansen voor hekkensluiter), Bekkerveld-Heer (thuisclub is favoriet). 

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad)  

FC Landgraaf-WDZ (twee teams in de problemen), Alfa Sport-sv Langeberg (op papier een overwinning voor Alfa Sport), Walram-Heksenberg (Heksenberg/Nec op bezoek bij koploper), Weltania-FC Kerkrade West (driepunten voor thuisclub?), FC Hoensbroek-FC Gulpen (T\thuisclun op zoek naar herstel na verlies in Heerlerheide), vv Hellas-sv Hulsberg (thuisploeg probeert medekoploper te verschalken).

Vierde klasse A

Wijnandia-DBSV (moet kunnen voor Wijnandia) 

Vierde klasse B

Voerendaal-Vijlen (beide teams verloren zondag), Zwart Wit’19-De Leeuw (nagenoeg geen verschil op de ranglijst), sv Simpelveld-sv Brunssum  (strijd op leven en dood),  RKMVC-Eikenderveld (kansen voor bezoekers), Rood Groen LVC’01-Vaesrade (hekkensluiter kansloos tegen koploper?, Abdissenbosch-RKHBS (kan Abdissenbosch verrassen?).

Vierde klasse C

Schinveld-Woander Forest(Schinveld op jacht naar kampioenschap).

Vijfde klasse A

RKTSV-Kakertse Boys (twee ploegen uit de onderste regionen treffen elkaar), Geertruidse Boys-Rimburg (beide middenmoter), Sporting H.A.C.-RKSVB (koploper zwaar favoriet tegen hekkensluiter RKSVB).