De bewoners van de Bosweg in Eygelshoven organiseren voor de 31e keer een Rommelmarkt in hun straat. Op zondag 21 mei is het weer zover. Van 10.00 – 16.00 uur staat de Bosweg weer vol met, door de verkopers, opgebouwde kraampjes. De bewoners van de Bosweg bieden, samen met familie, vrienden en bekenden, graag hun nog bruikbare overtollige spullen aan. Dit alles tegen “onderhandelbare” prijzen. Professionele handelaren treft u niet aan. De bewoners van de Bosweg hopen dat het, zoals alle afgelopen jaren, weer een ouderwets gezellige rommelmarkt wordt. Zij nodigen u bij deze uit om te komen slenteren in hun straat en te snuffelen tussen de uitgestalde spulletjes. Als de weergoden meezitten wordt het, zoals de voorafgaande jaren, een gezellige drukte. De toegang is nog steeds gratis.

Wilt u ook graag deelnemen aan deze rommelmarkt en uw spulletjes verkopen? Meldt u dan aan via rommelmarktbosweg@outlook.com. Vermeldt in deze mail uw naam en het aantal plaatsen dat u wenst. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!

Tekst en foto: Peggy Beister