KSV Helios atleten gebrand op spetterend competitie slotakkoord

Morgen zaterdag 25 maart staat voor de gewichtheffers van KSV Helios Simpelveld de laatste competitiewedstrijd op het programma. Helios neemt het in thuishaven Oud Zumpelveld op tegen KG Hagen/Westerholt. Inzet is de derde plaats in de Regionalliga West (NRW). Na de forse nederlaag in de heenwedstrijd in Hagen wordt dat een tour de force voor Helios. Maar de thuisploeg is gebrand op revanche na de teleurstellend prestatie in het eerste duel in Hagen. 

De wedstrijd in In Café/Partycentrum Oud Zumpelveld aan de Irmstraat 23 te Simpelveld start om 17.00. Er is geen entree, wel kan je een vrije gave doen.

Gewichtheffer van het jaar 2022
In de laatste wedstrijd van het seizoen zal ook bekend worden gemaakt wie Helios Gewichtheffer van het jaar is geworden. Door corona is die speciale erkenning van de prestaties er de laatste jaren niet meer van gekomen. De gewichtheffer van het jaar 2022 ontvangt een wisseltrofee, die in 2015 beschikbaar gesteld door Ingrid Jongen en Nol Koll. Daarnaast ontvangt hij van de vereniging KSV Helios een herinneringsmedaille.