Keeperstrainer Oste tekent; MVV heeft technische staf compleet

MVV Maastricht heeft het contract met keeperstrainer Gerry Oste verlengd tot einde competitie 2023-2024. “Ik voel mij zó op mijn plek hier in Maastricht. Ik kom iedere dag met heel veel plezier vanuit Antwerpen naar hier om met de keepers te werken”, zegt Gerry ‘Gekko’ Oste.

De Belg – die ook keeperstrainer is van het nationale elftal van Kongo en een eigen keepersacademy heeft – begon in de zomer van 2022 aan zijn klus in Maastricht. Met de handtekening van Oste heeft MVV het technische kader voor komende competitie al helemaal gereed. Hoofdtrainer Maurice Verberne werd onlangs nog voor een extra jaar vastgelegd.

De contracten van de assistent-trainers Mark Luijpers en Edwin Hermans lopen nog door.

Foto en Tekst: MVV Maastricht