Chevremont is er niet in geslaagd om de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven. Chevremont begon zwaar gehavend aan de aftrap, maarliefst 8 spelers ontbraken vanwege uiteenlopende redenen. Waardoor er teruggevallen moest worden op spelers van het 2e en 3e elftal. 
Chevremont begon de 1e helft nog prima en kon via Calvin Römer nog op voorsprong komen. Halverwege de 1e helft scoorde ZSV bij hun eerste doelpoging, 1-0. Chevremont kon er aanvallend weinig tegenover zetten en vlak voor rust kwam ZSV op 2-0.
Onder de rust werden er een paar omzettingen gedaan, die leken goed uit te pakken. Met name Micky Bouchaut van het tweede elftal, viel goed in. Hij was erg balvast en bood Calvin Römer een uitgelegen kans voor de aansluitingstreffer. Even later kon hij zelf  scoren, echter zijn schot vloog net over de goal en een kopbal werd via een verdediger geblokt.
Chevremont drong verder aan en moest een penalty krijgen na een overduidelijke handsbal, echter zoals zo vaak dit seizoen ging hij niet op de stip. Toen de tijd langzaam begon te dringen, scoorde ZSV de 3-0 met nog een dikke tien minuten te spelen. Het verzet was gebroken en het werd in de eindfase ook nog 4-0.
Een geflatteerde nederlaag, met een zwaar gehavend elftal. Het is te hopen dat er deze week weer meerdere spelers gaan aansluiten, voor het bekertreffen tegen EVV (op paasmaandag @ de kaffeberg).
Bron: v.v. Chevremont , foto Peter Trompetter