De organisatie van Sepatoeroesak organiseert zoals zij al vele jaren doen opnieuw een inzameling actie om alle oud veteranen te voorzien van cadeaus.
Op onze reünies hielden wij jaarlijks speciaal voor de oude militaire veteranen uit het gehele land een gratis  loterij met mooie grote prijzen. Sinds een aantal jaren hebben we deze gratis loterij voor onze Indieveteranen en hun weduwen omgezet naar een thuisloterij. Zo kon iedereen uit ons ledenbestand meedoen. Ook dit jaar organiseren we zo’n gratis loterij. Voor prijzen voor deze loterij zamelen we Douwe Egbertspunten in d.m.v. het plaatsen van oproepen en berichten in diverse grote dagbladen. 
Heeft u nog Douwe Egberts punten liggen in de keukenlade en weet u niet wat u ermee moet doen? Om onze Indieveteranen extra in het zonnetje te zetten, zamelen wij DE-punten in voor een loterij met mooie prijzen. Draagt u onze veteranen ook een warm hart toe? Uw punten zijn meer dan welkom! Evenals Perla-punten van AH.
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar:  Marianne Jankhuizen
Schakelpad 12, 3192 JH Hoogvliet.
Tekst en foto: https://www.sepatoeroesak.nl/