Pop on Top over 2 weken in Valkenburg aan de Geul. 19 en 20 mei

Over 2 weken is het weer zover, tijd voor festival Pop on Top in Valkenburg. Het leukste festival van Zuid-Limburg met regionale allure, landelijke top acts en bourgondische gezelligheid. Op het festival komen diverse artiesten als Nena (D), Danny Vera, Maan Son Mieux, Froukje, Meau en nog vele anderen. Op 19 en 20 mei spelen deze artiesten vanaf 12:00 uur in de middag op de verschillende stages bij Pop on Top.

Het festival heeft een tijd geleden als toevoeging nog twee topartiesten toegevoegd, namelijk Les Truttes, al enkele jaren als een publieksfavoriet te zien bij Pop on Top. En zo ook Claude, bekend van het nummer “Ladada (Mon Dernier Mot)” dat je de afgelopen tijd niet hebt kunnen missen. Het festival introduceert dit jaar, naast de welbekende stages café Nol, de feestweide en de mainstage ook een aantal nieuwe plekken. Een daarvan is “ ’t Bierlokaal”, een speciaalbierbar om te genieten van een lekker speciaalbiertje in die heerlijke lentezon. Daarnaast zal er ook een nieuwe stage komen genaamd “de kunstbende stage”, een plek waar jong en opkomend talent zal gaan spelen. Dit jaar denkt het festival ook extra aan de verduurzaming van het festival, iets wat steeds belangrijker wordt in de evenementenbranche. Het festival zal gaan werken met een beker recycle systeem. Hiermee hoopt het festival het plastic afval op het festivalterrein te reduceren.

Wil jij ook aanwezig zijn bij de 11e editie van festival Pop on Top op 19 en 20 mei 2023? Scoor dan snel je tickets voor het festival op www.poponop.nl voordat het te laat is.

Tekst en foto: https://popontop.nl/