POP ON TOP VIERT SUCCESVOLLE 11E EDITIE MET DANNY VERA EN NENA

Dit daverende success wordt doorgezet met Pop on top 2024 wat zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024 VALKENBURG – Pop on Top vierde haar 11e editie met 14.000 bezoekers in Valkenburg. Met artiesten als Danny Vera, Nena, Maan en Son Mieux op het programma was het wederom een daverend succes.

Daarnaast kondigt het festival de datum voor 2024 aan: zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024 in Valkenburg! Dit jaar genoot men van de internationale act Nena, nationale acts zoals Danny Vera, Son Mieux, Maan en opkomend talenten Froukje en Meau. Daarnaast zong iedereen mee met lokale helden zoals John Tana en Beppie Kraft in Café Nol. Het café dat letterlijk uit haar voegen vloog! Traden grootste tribute acts zoals ABBA Fever op in de Feestweide en voegde de Kunstbende zich toe als laatste stage, waar opkomend talent speelde. Naast het muzikale plezier, ontdekte het festival dit jaar het circulaire bekersysteem. Waarbij de bekers niet op de grond, maar terug ingeleverd werden in de bar. Even wennen, maar men genoot van een schone grond en de eerste stap richting duurzaamheid is gezet. Volgend jaar kiest het festival ervoor om haar 12e editie op zaterdag 18 en zondag 19 mei te organiseren, dit in plaats van de vrijdag waar het al jaren op plaatsvond. Meer informatie over de invulling van het festival, zoals line-up en de start van de ticketverkoop volgen snel.

Tekst & Foto : POP ON TOP