Zondag eerste Pinksterdag (28 mei) zijspanrit Heerlerheide

Heerlerheidenaar en organisator Mark Kerpentier uiteraard weer in zijn nopjes

Wat gaat de tijd toch snel. Het is inmiddels al weer ruim 15 maanden geleden dat er een einde kwam aan het gegeven dat Nederland van het slot zou gaan ingesteld wegens de heersende coronapandemie. De historische bekendmaking werd op 15 februari 2022 gedaan door Ernst Kuipers Minister van VolksgezondheidWelzijn en Sport tijdens een toen gehouden coronapersconferentie. Uiteraard zorgde deze woorden ervoor dat Heerlerheidenaar Mark Kerpentier (organisator van diverse spraakmakende activiteiten) weer in zijn nopjes was. Niet verwonderlijk eigenlijk want de woorden van de minister gaven hem en andere talloze toppers groen licht om destijds op zondag 5 juni (eerste Pinksterdag), na een corona verplichte pauze van 2 jaar weer de organisatie van de zijspanrit voor ouderen en mensen met een lichte beperking voortvarend ter hand te nemen. Bovendien is het voor de doelgroep zelfs een lustrum beleving.

Op zondag 28 mei a.s. zal er dus, hopelijk met goed weer, voor de 6e keer andermaal een fantastische groep liefhebbers vertrekken vanaf het Corneliusplein onder het motto: save the date. De rit door het mooie Zuid-Limburg zal weer zorg dragen dat veel mensen volop kunnen genieten. Vertrek is om 12.15 uur vanaf het Corneliusplein. Hier is ook tussen 15.00 en 15.30 uur de aankomst. 

Uiteraard is voor deze rit voldoende begeleiding door Euromotards,, andere begeleiders, EHBO en fotografen welke laatste groep de rit, als herinnering zijnde, fotografisch zullen vastleggen. Bij terugkomst op het plein wordt iedereen onthaald met muziek door DJ Wiel en dochter Sari, terwijl voor de kinderen speelattributen beschikbaar zijn. Voor alle begeleiders en vrijwilligers wacht er een smakelijke BBQ verzorgd door Brasserie Leef.

Voor alle info/aanmeldingen via mailadres zijspanritheerlerheide@gmail.com, telefoon 06.53333757 of ook via chat of what’s-App. Kan ook nu nog. Graag zelfs ondanks dat op de flyer de verlopen aanmeldingsdatum 21 mei staat aangegeven.

 

Foto: Heerlerheide centrum