Gratis toegang tot Jubileumsymposium 25 jaar Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg

Op vrijdag 9 juni 2023 staat het MECC in Maastricht in het teken van
‘Een wens voor de ouderenzorg’  ter ere van het 25-jarig bestaan van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg.

Voor iedereen een uitgelezen kans om te ontdekken hoe de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg het verschil maakt in de ouderenzorg. Het Jubileumsymposium is bedoeld voor iedereen van jong tot oud, met interesse in de zorg voor ouderen; van studenten, ouderen en mantelzorgers, tot docenten, beleidsmakers en professionele zorgverleners.
Samen met dagvoorzitter Paul de Leeuw en vele boeiende sprekers gaan we er voor iedereen een inspirerende en feestelijke middag van maken. Het volledig programma is te vinden op de AWO-L website.
De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is gelimiteerd. Aanmelden is daarom noodzakelijk, en voor iedereen mogelijk!

Het Jubileumsymposium 25 jaar Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg in het MECC Maastricht wordt georganiseerd door de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg (AWO-L). De AWO-L is een structurele samenwerking tussen regionale zorgpartners en kennisinstellingen. Sinds 1998 richten zij zich samen op het verbeteren van de Limburgse ouderenzorg. 

De Universiteit Maastricht, MeanderGroep Zuid-Limburg, Sevagram, Envida, Zuyderland, Cicero, Vivantes, De Zorggroep, Stichting Land van Horne, Proteion, Zuyd Hogeschool, Gilde zorgcollege en het VISTA college maken deel uit van deze formele samenwerking.

Foto en Tekst: AWO Limburg