The Analogues wegens groot succes met reprise Hello Goodbye naar Maastricht

De Nederlandse band The Analogues komt in het najaar van 2023 met een reprise van Hello Goodbye. De voorstelling is de spectaculaire afsluiter van een periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. Hello Goodbye is op zondag 5 november om 20.00 uur te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.

The very best of the studio years

The Analogues behaalden de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery TourSgt. Pepper’s Lonely Hearts Club BandThe White Album en een combinatie van Let It Be en Abbey RoadDe band brengt met de voorstelling Hello Goodbye de hoogtepunten van deze iconische albums naar het theater.

Oog voor muzikaal detail
The Analogues zijn niet zomaar een Beatles coverband. Het is hun missie om de iconische, nooit eerder opgevoerde Beatles albums live te spelen. Integraal, en met een obsessief oog voor authentieke muzikale details. Zoals de naam al doet vermoeden, gelooft de band niet in digitale shortcuts en daarom gebruiken ze dezelfde vintage instrumenten, versterkers, geluiden en snaren als The Beatles. Hiermee creëren ze ‘gewoon’ de muziek van de Beatles in de jaren ’60, maar dan live.

Overweldigend succes

Wegens het overweldigende succes van de Hello Goodbye tour hebben The Analogues besloten om deze tour ook internationaal in te zetten. Gedurende de zomer van 2023 bespelen ze onder andere het London Palladium en verscheidene grote zalen in Duitsland en Frankrijk. Bovendien reizen ze naar een select aantal theaters in Nederland voor een encore. Voor Limburg speelt de band exclusief in Maastricht.

 

Praktische informatie en speeldata
De reprisevoorstelling Hello Goodbye van The Analogues is op zondag 5 november 2023 om 20.00 uur te zien in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart. Klik hier voor meer informatie.

Tekst en foto’s