DELIN­QUENT HABITS meer hits, meer ervaring en meer tequila! Morgen 10 juni in Poppodium Nieuw Nor Heerlen

Poppodium Nieuwe Nor haalde eerder al deze feestvierende latino’s naar Heerlen. Nu zijn weer terug!

Deze West Coast Hip Hop legendes, met hun enorme crossover-potentieel, zijn actiever dan ooit! Met het laatste reunie-album “It Could Be Round Two” en vooral de hit single “California” wisten de Delinquent Habits hun grootste successen uit de jaren 90 opnieuw naar boven te halen. Meer dan twintig jaar na hun debuutsingle “Tres Delinquentes”, die meer dan een miljoen keer verkocht werd, blijven de Californiërs onvermoeibaar de wereld rondreizen. De show bestaat niet alleen uit ontelbare hits uit het verleden, maar ook uit nieuwe, verse materie – die rechtstreeks vanuit de studio doorstroomt naar de podia over de hele wereld!

Het drietal bewijst keer op keer waarom ze, samen met Cypress Hill, tot de top van de “Spanglish” Rap behoren. Wees voorbereid op meer hits, meer ervaring en meer tequila dan ooit!

Het voorprogramma van Delinquent Habits wordt verzorgd door twee uitzonderlijke artiesten: EllMatic en Kijk Een Ster. EllMatic, bekend van Het Verzet, heeft al indruk gemaakt met zijn unieke stijl en diepgaande teksten. Samen met de getalenteerde producer Kijk Een Ster heeft hij al meerdere succesvolle albums uitgebracht, waarbij ze de chemie tussen hun muziek laten horen. Deze krachtige combinatie blijft de hiphopscene vernieuwen en inspireren!

Tickets via deze link

Tekst

Fotobron