Rotary Gulpen-Heuvelland bezorgt je zomerse wijnen

Opbrengst voor Zuid-Limburgse goede doelen

Een rode wijn die je terug kunt koelen of een Franse rosé om van te genieten tijdens deze zomerse temperaturen? Doe mee aan de zomerwijnactie van Rotary Gulpen-Heuvelland en proef ervan met vrienden tijdens lange zomeravonden in de tuin. Of maak er zakenrelaties blij mee. Tegelijkertijd steun je een aantal goede doelen in Zuid-Limburg. Rotary Gulpen-Heuvelland selecteerde speciaal voor de zomer – samen met vinologe Kirsten Abels – een mooie mix van witte, rode, rosé en mousserende wijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk en Zuid-Limburg. De wijnen zijn vóór 21 juni a.s. per doos te bestellen, vanaf € 50 voor 6 flessen. Van elke doos doneert Rotary Gulpen-Heuvelland € 10 aan de regionale goede doelen organisaties. 

Meer over de wijnactie voor de zomer

Welke wijnen vinologo Kirsten Abels van Taste by Kirsten uit Gulpen selecteerde voor de Rotary zomerwijnactie, kun je nalezen op https://www.rotary.nl/gulpenheuvelland/wijnactie/, hier tref je ook het bestelformulier aan. Feit is wel dat er voor elke gelegenheid van juni tot en met september bijpassende wijnen te vinden zijn. De wijnen worden in juni door de leden zelf bij je thuis bezorgd.

Zuid-Limburgse Goede Doelen

Van elke doos doneert Rotary Gulpen-Heuvelland € 10 aan de volgende lokale goede doelen:

·        Stichting Wensulance

·        Buddies NL project

·        Hart- en vaatonderzoek MUMC.

Rotary Gulpen-Heuvelland

Rotary Gulpen-Heuvelland is een serviceclub in de regio met momenteel 30 leden woonachtig in de gemeenten Valkenburg, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg, Selfkant, Maastricht, Beekdaelen, Voerendaal en Meerssen. De leden van de club zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen te verbeteren. Samen met andere clubs realiseren de leden projecten om de uitdagingen van deze tijd aan de pakken. Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld zijn er Rotary clubs. “Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: we helpen actief mee om het verschil te maken en we sluiten vriendschappen voor het leven’ aldus voorzitters Bernadette Franssen en Erik Plum.”

Foto en Tekst: Rotary Gulpen-Heuvelland