Tutta Musica uit Voerendaal verwarmt harten bewoners Zorghuis “Onze lieve vrouw”

Zaterdag 10 juni hebben de Kidz, Teenz en het Popkoor van Tutta Musica onder leiding van Petra Lamberts de bewoners van Zorghuis Onze Lieve Vrouw met een een prachtig concert in de openlucht, een prachtige middag bezorgd.

Met prachtige liedjes kon vanaf het terras genoten worden. Zelfs vanaf de straat kwamen nieuwsgierige bewoners kijken en mee genieten. Ondanks de temperatuur van 30 graden lieten de meiden en jongen van Tutta Musica zich niet kennen. In de zomerse koorkleding gaven zij zich helemaal om de bewoners van het zorgcentrum een onvergetelijke middag te bezorgen. Dat laatste is zeker gelukt. Complimenten ook aan de super organisatie die met koele drankjes en heerlijke verse ijsjes zowel de bezoekers als het koor lekker koel hield.

Foto en Tekst: Daniel Frissen