27 oktober Rowwen Hèze tijdens clubtour ‘Blieve Loepe’ voor het eerst in de Nieuwe Nor

Op vrijdag 27 oktober komt Rowwen Hèze voor haar enige Limburgse show tijdens de ‘Blieve Loepe’ clubtour naar de grote zaal van de Nieuwe Nor in Heerlen. Het is een primeur voor de Nieuwe Nor: nooit eerder stond Limburgs’ populairste dialectband op de planken van het Heerlense poppodium.

In oktober 2023 gaat Rowwen Hèze het land door met een nieuwe clubtour. De dialectband is na bijna 40 jaar ‘nog steeds onderweg naar ’n nieuwe opzwepende avond. Onder het mom ‘Samen muziek maken en samen zingen. Daar gaat niks boven’ noemt de dialectband uit America de nieuwe tour ‘Blieve Loepe’. Rowwen Hèze speelt deze clubshow vijf keer door het hele land, waarvan één keer in haar provincie Limburg, op vrijdag 27 oktober 2023 in de Nieuwe Nor in Heerlen.

Rowwen Hèze is niet de enige grote act die in het najaar naar een bezoek brengt aan de grote zaal van de Nieuwe Nor. Ook o.a. Front 242, Blaudzun, Lex Uiting en Laibach komen na de zomer naar Heerlen.

Tickets voor het concert van Rowwen Hèze zijn te koop vanaf donderdag 15 juni 10:00 uur via de website van de Nieuwe Nor en kosten 32,50 euro.

Foto en Tekst: Nieuwe Nor