PAW Patrol Live! “De Grote Race” Theater Heerlen

Wegens het grote succes in brengt Van Hoorne Entertainment de grootse internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ terug naar het theater. In deze spectaculaire show gaan de allerkleinsten samen met de PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. Op 15 juli zullen de enorm populaire pups, bekend van Nick Jr., neerstrijken in Heerlen. 


Geen klus te groot, geen pup te klein… dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Deze unieke voorstelling zit boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.


PAW Patrol is niets te dol! Dus komen de pups na de show naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Op zaterdag 15 juli om 10.30, 13.30 en 16.30 uur is PAW Patrol Live! “De Grote Race” zien bij Theater Heerlen. Kijk voor kaartjes voor deze voorstelling op Parkstad Limburg Theaters. Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op pawpatrollive.

Zie hier de Trailer

Foto’s: Wim Lanser
Tekst: Van Hoorne Entertainment