Openbare repetitie Harmonie St Gerardus Heksenberg-Heerlen

Komende zondag 25 juni vindt er, van 14.30 tot 16.00 uur, in Gemeenschapshuis Heksenberg en zoals bekend gelegen aan de Hei Grindelweg 84, een heel bijzonder muzikaal evenement plaats. Het betreft dan de organisatie van een openbare repetitie. Dientengevolge nodigt genoemde harmonie, welk muziekkorps dit jaar zelfs 85 jaar bestaat, iedereen van harte uit om dit smaakmakend gebeuren te komen bijwonen. Dus verheugt  de organiserende harmonie zich op iedereen die dit muziekkorps een warm hart toedragen.  

      Foto:  Jan van Hulten, dirigent Harmonie Heksenberg- Heerlen       

Een niet onterechte redenering als gekeken wordt naar het gegeven dat de bezoekers dan ook verrast worden met leuke muziek, presentaties van muziekinstrumenten en muziekspelletjes voor jong en oud. Op het programma staan o.m. deelname van de leerlingen van het naschoolse muziekproject, het jeugdorkest onder leiding van Julia de Leuw en het grote orkest onder leiding van dirigent Jan van Hulten. Ook ligt het in de bedoeling om oud-leden hernieuwd te laten kennis maken met de harmonie. Maar ook bewoners uit de wijk en familieleden zijn welkom. Speel je een instrument? Neem het dan gerust mee. Kortom, het is weer een up to date evenement van Harmonie St Gerardus Heksenberg-Heerlen

Foto: Harmonie St. Gerardus
Redactie ParkstadActueel: eind/hfd redacteur Callie Steijaert