Burgemeester Petra Dassen-Housen Maestro 2023

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide werd dirigeert door de drie bekende Kerkradenaren burgemeester Petra Dassen-Housen, mister Beleef Kerkrade en zangeres Joyce Robijns. In een stampvolle zaal van het patronaat dirigeerden dit trio beurtelings op een bijzondere wijze de harmonie van Bleijerheide.


Patrick Ypelaar was de vermakelijke kandidaat. Hij kreeg vanaf het eerste moment de zaal mee. Joyce Robijns was eigenlijk de beste van de drie. De Kerkraadse sympathieke zangeres kreeg de meeste punten van de vakjury. Maar in de spannende slotminuten stemde het publiek massaal op de Kerkraadse burgemeester. Petra Dassen-Housen mocht de gouden dirigeerstok ontvangen. Ook mag de burgemeester voor een jaar de titel Maestro dragen.


Foto en Tekst: Peter Trompetter