De Dragqueens van Party Events Parkstad in een mooie outfit gaven een amusante show aan een goed gevulde tent van Op de Bies, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Toen de eerste dragqueen, -uitgedost in regenboogkleuren, -het podium begon met een muzikaal optreden klapten de bewoners van Op de Bies heel enthousiast met de muziek mee. De drie exotische geklede mooie jongedames gaven een korte, maar intense show weg. Je waande je even op de bahama’s. De ambitie van het regenboogfestival Op de Bies is om een indrukwekkende Parkstad Pride te organiseren in Landgraaf missschien zelfs in heel Parkstad. Niet alleen mensen met verstandelijke beperkingen moeten zichzelf kunnen zijn. Iedereen mag zichzelf zijn. En iedereen hoort mensen accepteren zoals ze zijn, -aldus een van de dragqueens.

Foto: Peter Trompetter Fotografie