Boekpresentatie “Succes in de schaduw” van Martin Schouman vrijdag 7 juli in de kantine van vv. Schaesberg

Het boek gaat over de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij amateurverenigingen. Vanwege de uitzonderlijke prestatie (promotie in relatief korte tijd van de vierde naar de eerste klasse) focust Martin Schouman zich in het boek op de ontwikkeling van de dames van Schaesberg. Daarbij legt hij (als Hagenaar) soms een link naar de voor hem bekende Haagse situatie.

Vooraan in het boek is een herdenkingsregel gewijd aan Lucho Carreno. Het werk van Lucho werd zeer gewaardeerd bij de vrouwen van Schaesberg. Tijdens de presentatie wordt er ook aandacht besteed aan zijn inzet als fotograaf voor het vrouwenvoetbal.

De opbrengst van het boek schenkt Martin Schouman aan de vrouwentak van v.v. Schaesberg.