Boekpresentatie ‘Het rode bakhuis’ van Helena Berner Schwanen

Op zaterdag 29 juli is Helena Schwanen aanwezig in de kloosterboekwinkel van Wittem om haar nieuwste roman te presenteren. De Mechelse Helena woont al vele jaren in Zwitserland en werkte daar onder andere in de gehandicaptenzorg en gaf er schildertherapie. Daarnaast schildert ze en schrijft ze gedichten en verhalen. Vorig jaar kwam haar eerste roman uit: de groene deur. En nu dus een tweede. Net als ‘de groene deur’ speelt deze nieuwe roman zich grotendeels af in Zuid-Limburg: een Amsterdamse vrouw gaat daar samen met haar man op zoek naar een karakteristiek vakwerkhuis, om er een B&B te beginnen. Maar het loopt anders…

Het boek is half juli verschenen. Voordat Helena terug gaat naar Zwitserland is ze deze zomer nog enkele weken in haar geboortestreek om bekendheid te geven aan haar nieuwe boek. Ze is het Nederlands gelukkig niet verleerd, en evenmin het originele Mechelse plat.

Datum tijd van de presentatie: zaterdag 29 juli, 12.00 tot 16.00 uur

Plaats: kloosterboekwinkel Klooster Wittem, Wittemer Allee 34, 6286 AB Wittem

043 4501741 of www.kloosterwittem.nl

Uiteraard is het boek in de boekwinkel verkrijgbaar. De prijs is € 23,50