SV Eikenderveld heeft met ingang van het seizoen 2023/2024 een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Op donderdag 27 juli 2023 werd door van Geleuken infra een handtekening gezet onder een sponsor overeenkomst van 3 jaar.

SV Eikenderveld is verheugd om vandaag de samenwerking met van Geleuken infra aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal voor beide partijen en biedt kansen voor een vruchtbare samenwerking op verschillende gebieden.

“In ons streven om een structurele speler in het amateur voetbal  te worden, is het essentieel om door te groeien naar een sponsor  die bij deze ambitie past”, zegt Theo Habets  voorzitter van SV Eikenderveld. “Op die manier kunnen onze vereniging, onze selectie kwalitatieve stappen blijven maken. Wat dat betreft brengt het hoofdsponsorschap van van Geleuken infra voor ons als club echt een substantiële meerwaarde met zich mee.

Jac van Geleuken directeur van van  Geleuken  infra ” We zijn een  bedrijf gespecialiseerd in ondergrondse infratechniek bijvoorbeeld gas water en elektriciteit voor voornamelijk grote netwerkbeheerders. Ons hoofdkantoor  is gelegen in Kelpen-Oler. Maar sinds kort hebben we ook een groot pand geopend in Maastricht  door de vele werkzaamheden in deze regio, maar ook door de sterke groei die wij doormaken. Wij zijn dan ook zeer verheugd hoofdsponsor van SV Eikenderveld te zijn een kleine club met grote ambities. Precies zoals van Geleuken infra  ook ooit begon .

We willen in deze regio wat betekenen voor de sport, maar ook spelers en toeschouwers aansporen een kijkje te nemen in onze technische school waar we mensen klaar stomen voor een baan in de ondergrondse infra met tal van doorgroei mogelijkheden. Wij geloven dan ook in een succesvolle samenwerking.

Van Geleuken infra  zal aankomend seizoen prijken op reclame borden presentatie shirts en trainingspakken. Ook folders en posters over werken of scholing bij van Geleuken zullen in de kantine en rondom het complex van SV Eikenderveld ruimschoots toonbaar zijn.

Tekst en foto