Donderdag 17 augustus bijeenkomst AUTI-TREFF – Meld je nu aan !

AUTI - TREFF Parkstad Actueel

AUTI-TREFF is een ontmoetingsplek voor ouders en/of naasten van mensen met autisme, mensen met autisme zelf en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij mensen met autisme.

AUTI-TREFF wordt georganiseerd door ouders voor ouders. Ouders en naasten bepalen zelf wat in de bijeenkomsten besproken wordt.

Naast inloopavonden voor ontmoeting en wederzijdse ondersteuning zijn er bij AUTI-TREFF diverse activiteiten en thema-avonden. Met als doel het verbeteren van de positie van mensen met autisme en specifiek in onze regio Zuid-Limburg. Thema’s hebben onder meer betrekking op het verbeteren van gemeentelijke beleid (Wmo, Jeugdwet, PGB), (beschermd) wonen, onderwijs, werk en/of uitkering (Wajong), (toegang tot) hulpverlening.

AUTI - TREFF Parkstad Actueel

Zoals u van ons gewend bent is donderdag 17 augustus, de derde donderdag van de maand weer een Auti-Treff bijeenkomst. Hiervoor nodigen we u allen uit.

Vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen en start de Auti-Treff avond weer om 19.30 uur.

De Locatie is het Flexiforum 3de verdieping, Spekhofstraat 15, 6466 LZ te Kerkrade

Daarnaast willen we onder de aandacht brengen van het Platform Zuid GGZ & OGGZ. Als onafhankelijke belangenbehartiger voor mensen (en hun naasten) met GGZ-problematiek, organiseert op 14 september een spelmiddag. Tijdens deze middag wordt onder het genot van een hapje en drankje het spel ‘’alles op tafel’’ gespeeld, waarbij spelenderwijs in gesprek wordt gegaan over gezondheid. Het spel ‘’alles op tafel’’ is een verrassend en laagdrempelig bordspel waarbij je ook andere mensen ontmoet. Je komt erachter wat jij belangrijk vindt voor jouw gezondheid, waar je blij van wordt en wat je graag anders zou willen. Op deze manier leren wij hoe we jouw belangen nog beter kunnen behartigen.

Datum:          donderdag 14 september
Tijd:               14.30 uur tot 16.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
Locatie:         Burgerkracht Limburg, Mercator 1, 6135 KW Sittard (parkeren kun je achter het gebouw van burgerkracht en het treinstation is op loopafstand)

Wil je meer weten over het spel ‘’alles op tafel’’? Neem dan gerust een kijkje op de volgende website: Sfeerimpressie spel ”alles op tafel”

https://debagagedrager.nl/2023/05/10/filmpjes-en-webpagina-alles-op-tafel/

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar stephanieopdenkamp@burgerkrachtlimburg.nl  Je hoeft alleen je naam door te geven. Meld je snel aan want VOL = VOL.

Foto en Tekst: AUTI-TREFF