klooster Wittem parkstad actueel

Net als voorgaande jaren is er in september – maand van de schepping – in Wittem een scheppingswandeling, dit keer op zondag 3 september. We beginnen de wandeling in Lemiers, in de Catharinakapel met de fel gekleurde muurschildering waarin de schepping wordt uitgebeeld. Na uitleg over deze bijzondere schildering wandelen we langs een mooie route naar Wittem, met onderweg nog een enkel bezinningsmoment. Afsluiting in Wittem met een kop thee of koffie.

Deelname kost 5 euro (inclusief de entree voor de kapel). Vertrek is om 13.15 uur bij Klooster Wittem. We zijn rond 17.00 uur terug. Let op: we gaan eerst met de lijnbus naar Lemiers, dus zorg voor een OV-kaart of pinpas met OV-optie!

Graag opgeven via www.kloosterwittem.nl/Agenda of 043 4501741

De vieringen van het weekend 2/3 september hebben ook ‘de schepping’ als thema: kringviering op zaterdagavond 19.00 uur en eucharistievieringen op zondag om 9.00 uur, 11.00 uur en 18.00 uur. Deze zijn uiteraard gratis.

Foto en Tekst: Klooster Wittem