Opening kunst collectief Heerlen geslaagd. Morgen weer een dag. Je bent welkom.

Opening Kunst Collectief Heerlen

Foto: Kunst Collectief Heerlen

Foto: Kunst Collectief Heerlen

Het maakte vandaag niets uit dat het een regenachtige dag was. Er kwamen veel belangstellende naar het BetaHuis in Heerlen. Hier heeft Kunst Collectief Heerlen haar deuren geopend voor hen die zich graag creatief bezig houden en ontwikkelen. De eerste openingsdag kan bestempeld worden tot een succes. Tijdens de opening hebben veel mensen de kunstenaar die hen aantrok leren kennen.  Door persoonlijke gesprekken en presentaties kregen zij het verhaal achter de kunst te horen. Zo ontstonden er veel interessante dialogen. Het waren niet alleen maar kunstliefhebbers die kwamen kijken. Het was een samenkomst van creatieveling, kunstliefhebbers, -en kunstenaars uit alle kunstvormen die geïnteresseerd zijn in het werk van een ander.

Morgen is er weer een dag. Hopelijk weer zo’n drukbezochte dag als vandaag met een mooi zonnetje.

Je bent welkom!

Foto: Kunst Collectief Heerlen