Weer veel eyecandy bij de opening van Cultura Nova 2023

Cultura Nova 2023

Foto: Ronke Cambier

Cultura Nova 2023
Foto: Ronke Cambier

Cultura Nova 2023 is begonnen. Een week lang cultuur snuiven op verschillende locaties in Heerlen.  Het burgemeester van Grunsverplein stond weer gevuld met kunstliefhebbers uit Heerlen en omstreken. Een evenement wat toeristen naar de stad brengt en de inwoners van Parkstad gratis ieder jaar opnieuw een prachtige opening voorstelling geeft van maar liefst 2 dagen.  Het heeft altijd iets magisch. Dit jaar was het sierlijke theater met acrobatiek en op het einde kleurrijke explosies.

Morgenavond kunt u de opening voorstelling nog een keer zien.

Cultura Nova 2023
Foto: Ronke Cambier

Meer informatie over de opening leest u hier op de website van Cultura Nova