Eerste editie van het technofestival Deviate in de tuin van Abdij Rolduc.

techno

Vierduizend mensen bezochten de eerste editie van het technofestival  Deviate in de tuin van Abdij Rolduc. Ongelooflijk maar waar!  De lasershow maakte er een imposante show van.  De dresscode was zwart.

De meeste festival bezoekers kwamen dus gekleed in het zwart. De favoriet van de avond was Cynthia Spiering. Met oordopjes was het geluid nog keihard. De techno disjockey’s gaven de bezoekers waar voor hun geld. Volgend jaar hoopt Marco Luckers een paar duizend mensen meer te verwelkomen. Op een steenworp van het technofestival ligt een kerkhof, waar enkele vooraanstaande priesters van Rolduc zijn begraven. Ongetwijfeld zullen de vrome geestelijken zich in hun graf omdraaien!!

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie