Albert Heijn Jan Linders Sittarderweg Heerlen opent 3 oktober

albertheijn & Jan Linders

Het winkelteam uit Heerlen, maar dan al in de nieuwe bedrijfskleding. Foto - Albert Heijn Jan Linders, Andries van der Ree

Zaterdag 16 september is het zover. Dan gaat de Jan Linders aan de Sittarderweg 152 in Heerlen om 18:00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De winkel wordt op dinsdag 3 oktober om 11:00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Jenny de Esch: “Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.”

 

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

 

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Jan Linders-winkels in de buurt: Bautscherweg 43 en Ganzeweide 74 in Heerlen en bij de Albert Heijn aan het Homerusplein 9 en Schandelerboord 25 in Heerlen. Vanaf dinsdag 3 oktober om 11:00 uur staan de medewerkers van Albert Heijn Jan Linders Sittarderweg weer vol enthousiasme klaar. Klanten zien dan een vernieuwde supermarkt waarin al het lekkere van Albert Heijn is aangevuld met het beste van Jan Linders. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten, heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment. Jenny de Esch: “We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.”

 

Foto en Tekst: Jan Linders