Samen Spelen huurt nieuw kantoor aan Wilhelminasingel in Maastricht

Foto: Boek & Offermans

Met ingang van 1 augustus 2023 is Samen Spelen de nieuwe huurder van de kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het kantoorgebouw aan de Wilhelminasingel 68D in Maastricht. Samen Spelen is een organisatie voor kinderopvang met locaties verspreid over Maastricht en gaat op deze locatie hun backoffice activiteiten bundelen. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar kunnen bij Samen Spelen terecht in een veilige, geborgen en professionele omgeving waar ze naar hartenlust kunnen spelen, leren en ontdekken.

Op deze locatie krijgt Samen Spelen de beschikking over circa 320 m² hoogwaardige kantoorruimte.

De Wilhelminasingel vormt, samen met de Wycker Brugstraat, het hart van Wyck en wordt gekenmerkt door de vele statige herenhuizen die hier gelegen zijn. De overige verdiepingen van het gebouw zijn in gebruik bij Achten van Gent Notarissen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij