SDG Speurtocht – Samen in actie voor een betere toekomst

SDG Speurtocht

Ga op ontdekkingstocht langs lokale ondernemers die zich inzetten voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s). Laat je inspireren door hun passie en ontdek /bespeur/achterhaal hoe deze zeventien doelen bijdragen aan een wereld waarin het milieu wordt beschermd, gelijkheid wordt bevorderd en welzijn voorop staat. Wil je de speurtocht lopen, ga dan naar de website Sdgspeurtocht 

 Terwijl je de straten van het Heerlense winkelcentrum doorkruist, kan je zien dat het nastreven van de SDG’s niet alleen een verantwoordelijkheid is van overheden en internationale organisaties, maar iets wat op lokaal niveau kan worden gerealiseerd door middel van samenwerking en innovatie. 

Door naar de verhalen van duurzame ondernemers te luisteren en hun inspanningen te zien, krijg je tijdens de SDG Speurtocht een dieper begrip van hoe ieder van ons een rol kan spelen in het bereiken van een duurzamere en rechtvaardigere wereld. Dus stap binnen bij deze ondernemers, stel vragen, leer van hun ervaringen en laat je inspireren om zelf ook stappen te zetten in de richting van een toekomst waarin we allemaal bijdragen aan positieve verandering voor Heerlen.

 

Datum: zaterdag 23 september 2023
Waar: winkelcentrum Heerlen

Foto en Tekst: Heerlen Mondiaal