Indrukwekkende World Cleanup Day 2023 in Kerkrade: Een Pluim voor Luc Hennen, Patrick van Bree en Alle Betrokkenen!

Een groot compliment aan de organisatie van de World Cleanup Day 2023 te Kerkrade: Luc Hennen en Patrick van Bree als ook de medewerkers van de gemeente Kerkrade en alle vrijwillers die er aan mee hebben geholpen top.

Wij zijn met rond de 10 personen vertrokken vanaf het Discovery Museumplein. Bij de spoorwegovergang hebben wij ons gesplitst en zijn met 4 personen richting de Hamstraat en ter hoogte van Manege Crombach zijn wij linksaf naar de Bende gelopen wij hadden toen al 5 zakken vol met afval wat her en der lag. Via verschillende paden waar hier en daar wel iets lag zijn wij bij het KVC voetbalterrein uitgekomen en van daaruit zijn we terug richting het Discovery Museumplein gelopen op dit stuk hadden we weer 3 volle zakken met afval gevuld

Het was voor mij de eerste keer en zeer indrukwekkend om te zien wat er allemaal in de groenstroken langs de wegen en paden gedumpt wordt. Tevens wat er uit de auto wordt gegooid het is onvoorstelbaar wat je allemaal vindt. Complete zakken met huisvuil, flessen, lege sigaretten pakjes als ook ontzettend veel blikjes en heel veel plastic als ook oude kleren enz.

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie