huis voor heelheid en rust

Stichting Huizen voor Heelheid en Rust nodigt je uit voor een inspirerende Open Dag op zaterdag 4 november 2023. Als je bij Heelheid en Rust binnenkomt, voel je de zuivere energie, die je het gevoel geeft thuis te komen in een fijne, liefdevolle omgeving.

Tijdens de Open Dag kun je de sfeervolle locatie verkennen, de vrijwilligers ontmoeten en genieten van de bijzondere producten die zij aanbieden, waaronder etherische oliën en crèmes, kaarsen, goudflesje en zuiverende zouten. Tussen 10.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom om de positiviteit en zuivere energie in het Huis te ervaren. Je kunt overigens tijdens openingstijden altijd gratis en zonder afspraak binnenlopen en ontdekken wat Heelheid en Rust voor jou kan betekenen. Kom je echter langs tijdens de Open Dag, dan ontvang je een exclusieve aanbieding: een kortingsbon van 50% voor een energetische behandeling of holistische coaching. Een kans om jezelf te verwennen en te ontdekken wat de behandelingen kunnen betekenen voor je algeheel welzijn. 

De missie van deze goede doelen stichting is simpel: sereniteit en pure energie bieden aan iedereen die het nodig heeft. Heelheid en Rust fungeert als een oplaadpunt en een krachtplek. Ook mensen voor wie het financieel niet haalbaar is om een behandeling of coaching te boeken kunnen er terecht. Samen wordt dan een oplossing gezocht!

Bij Heelheid en Rust werken enkel (goed opgeleide) vrijwilligers die de behandelingen en coaching aanbieden. Regelmatig worden er bovendien events georganiseerd die je kunnen bijstaan in het bereiken van innerlijke balans en harmonie. Denk hierbij aan healingavonden, mandalatekenen, yoga, workshops en soundhealing. 

Kom en ervaar de sereniteit, zuivere energie en onvoorwaardelijke liefde die Stichting Huizen voor Heelheid en Rust te bieden heeft. Voor meer informatie, zie www.heelheidenrust.nl.

Stichting Heelheid en Rust maakt onderdeel uit van het vrijwilligersinitiatief Humanity for Oneness waar ook de Stichting HAVEN | Just be Homes en het IBBO onderwijs deel van uitmaken.

Foto: Huis voor Heelheid en Rust
Tekst: Mana was here