Een Hartverwarmende Kinderviering en Schoenendoosactie op 12 november in Klooster Wittem

Klooster Wittem

Op zondagmorgen 12 november om 11.00 uur is er in Scala – de ontmoetingsruimte in Klooster Wittem – een viering voor kinderen. Er wordt een verhaal over Jezus verteld en er wordt gebeden en kaarsjes aangestoken. Daarna gaan we een schoenendoos versieren.

Die schoenendoos kunnen de kinderen mee naar huis nemen, om te vullen met dingen voor arme kinderen, in Afrika of in vluchtelingenkampen. Er kan bijvoorbeeld een tandenborstel in, of pennen en schriften en speelgoed. Het mag tweedehands zijn, maar moet er wel nog mooi uitzien! De gevulde schoenendoos kan ingeleverd worden bij het klooster, tot 19 november. Dan gaat hij naar een verzamelpunt in Heerlen en van daaruit naar de arme kinderen.

De kinderviering, inclusief het versieren, duurt ca. een uur. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Heb je nog een lege schoenendoos? Neem hem mee om te versieren. Zo niet, dan hebben wij er een voor je.

Ook kinderen die niet naar de viering komen, kunnen een versierde schoenendoos vullen en inleveren bij het klooster. Kijk hiervoor op www.schoenendoosactie.nl

Alle kinderen van de basisschool-leeftijd zijn hartelijk welkom. Ouders mogen meedoen, maar ze kunnen intussen ook iets anders gaan doen.

Datum, tijd, plaats: zondag 12 november 2022, 11.00 uur, Scala, Pelgrimsoord Klooster Wittem, Wittemer Allee 34, Wittem

Foto en Tekst: Klooster Wittem