16 november 18.00 uur: BENEFIETAVOND VOOR MINIMA VAN DRESS FOR SUCCESS MAASTRICHT

Foto: Facebook Dress For Succes

Op donderdag 16 november organiseert Dress for Success Maastricht in Buitenplaats Vaeshartelt een benefietavond die erop gericht is om geld in te zamelen voor alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen die stappen willen zetten op weg naar economische zelfstandigheid. Het geld wordt gebruikt om nog meer mensen te kunnen kleden en adviseren en ook de jongeren en starters op de arbeidsmarkt nieuwe kansen te bieden.

Op de benefietavond wordt een modeshow georganiseerd met de gedoneerde kleding uit het bedrijfsleven en van particulieren. Daarnaast is er een veiling met Ramona Batta als veilingmeester waarin o.a. een topstuk van ontwerper Christian Lagerwaard en een tas van Max Mara worden geveild en geboden kan worden op bijvoorbeeld een verblijf in Parijs of een vijfgangendiner bij Château Neercanne. Tevens is er een loterij waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn.

De avond begint om 18.00 uur en wordt mogelijk gemaakt door veel donateurs en sponsoren. Alle kaartjes zijn uitverkocht.

Bekijk hier de veilingcatalogus: https://heyzine.com/flip-book/56166be79b.html

Sponsoren

APG

Stichting Boeken voor Mensen

Buitenplaats Vaeshartelt

Demo Productions

Stichting Kannunik Salden

SPEE advocaten & mediation

 

Over Dress for Success Maastricht

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden aan representatieve kleding helpt, die past bij de functie waarop ze solliciteren. Daarnaast organiseert Dress for Success Maastricht workshops voor het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Dress for Success Maastricht werkt voor kleedklanten uit heel Limburg. De kleding in de winkel is afkomstig van donaties uit het bedrijfsleven en van particulieren. De organisatie kent geen winstdoelstelling. Alle kleding en adviezen worden gratis verstrekt.

www.dressforsuccess.nl/maastricht