RODAJC

Het was een teleurstellende wedstrijd. Zowel Roda JC als FC Groningen verlieten het veld zonder doelpunten. De beste kaarten had FC Groningen.

RODAJC
De bal knalde loeiend hard tegen de bovenste paal van het doel van Loek Hamers. Roda JC speelde slordig. FC Groningen profiteerde van het balverlies van hun tegenstander. Invaller Metehan Güclü (nr 29) had een dijk van een kans toen hij via zijn hoofd Roda op voorsprong had kunnen brengen.

RODAJC
Met 0-0 mag Roda zich heel gelukkig voelen. Het had weleens anders kunnen aflopen. Trainer Bas Sibum liet weten, dat zijn ploeg niet in een dipje zit, maar gewoon een slechte dag hadden. Maar FC Groningen is een gevaarlijke ploeg, die een goede controle over het spel heeft. Zondag 26 november komt MVV op bezoek.

RODAJC
Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie