Platform Zuid GGZ & OGGZ

Om onze activiteiten verder uit te breiden, zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden die ons team willen versterken.

Wie zijn wij?
Platform Zuid GGZ & OGGZ heeft als doel om de betrokkenheid en medezeggenschap van cliënten, familie en hun naasten op het gebied van Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en de Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ) te bevorderen en te versterken.

Het platform streeft naar een samenleving die investeert in GGZ en OGGZ, waarbij mensen met een psychische kwetsbaarheid gelijke kansen hebben om te participeren en zich te ontwikkelen in de maatschappij.

Heb je interesse?
Of wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met de voorzitter Paul Dreuning via 06 15524939 of mail naar info@platformzuidggz.nl

Foto en Tekst: Platform Zuid GGZ & OGGZ