H.V.V. de Winkbülle

Rudi Videc, overhandiging gouden ezel

Op zondag 12 november reikte H.V.V. de Winkbülle haar hoogste onderscheidingen uit. Judith van Rooij en Wiel Laurens werden gesierd met een Zilveren Ezel. Rudi Videc ontving een Gouden Ezel.

Elk jaar zet H.V.V. de Winkbülle mensen in de spotlight die al jarenlang veel betekenen voor de vasteloavend en cultuur in Heële en daarbuiten. Voor hun keiharde inzet ontvangen zij een onderscheiding in de Groeëtorde va d’r Lachende Eëzel.

Ezeldragers 2023

Dit jaar werd een Zilveren Ezel uitgereikt aan Judith van Rooij voor haar jarenlange inzet bij Stichting Jeugdcarnaval Heerlerbaan en bij H.V.V. de Winkbülle, momenteel als lid van de Prinsekapel. Daarnaast ontving ook Wiel Laurens, een van de drijvende krachten en momenteel president van C.V. de Beeren, een Zilveren Ezel.

Rudi Videc, bekend zowel op als achter het toneel, ontving een Gouden Ezel voor zijn bijdrage aan en jarenlange inzet voor de (carnavals)cultuur in Limburg.

H.V.V. de Winkbülle
Wiel Laurens
H.V.V. de Winkbülle
Judith van Rooij

Foto: Franssen Fotografie
Tekst: H.V.V. de Winkbülle