Voetbalamateurs in Parkstad, programma 18 & 19 november

Een spannend weekend staat voor de deur. De eerste periodekampioenen gaan bekend worden. Zo links en rechts kan een feestje gebouwd worden. Caesar. Sporting Heerlen, sv Langeberg zijn de ploegen in Parkstad die op pole position staan. Maar er is concurrentie, zeker is nog niets.

Hieronder vind je het programma van clubs uit Parkstad en omgeving.

Derde divisie

SV Meerssen-Groene Ster (za. 18.30 u; de enige Limburgse derby in deze klasse)

Eerste klasse F

Chevremont-SHH (kan Chevremont uit negatieve spiraal geraken?), SV Valkenswaard-BSV Limburgia (ploeg Jan van Dijk op bezoek bij topper), Sportclub’26-Mierlo Hout (Sportclub wacht nog op driepunter), RKSV Minor-EHC (winnaar neemt afstand van onderste plekken).

Tweede klasse F 

Alfa Sport-Caesar (koploper uit Beek is favoriet), Heer-vv Schaesberg (Schaesberg blijft naar boven kijken), Geusselt Sport-Bekkkerveld (topper).

Derde klasse A 

Leonidas W.-Weltania (zet Weltania opmars voort?), Walram-KVC Oranje (lastige opgave ploeg Gino Curfs), LHC-FC Hoensbroek (gasten favoriet bij hekkensluiter), Sporting Heerlen-SCG (moet kunnen voor Sporting), FC Gulpen-Heksenberg/NEC (gasten hebben overwinning nodig).

Derde klasse B

Schinveld-Sportclub Irene (kan Schinveld verrassen?), Vaesrade-Baarlo (ploegen ontlopen elkaar amper twee punten).

Vierde klasse A

Keer-Rood Groen LVC’01 (nu of nooit voor ploeg uit Lemiers), SVME-Vijlen (twee middenmoters), BMR-Zwart Wit’19 (thuisclub jaagt op koppositie).

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad)

Vv Hellas-UOW’02 (hekkensluiter versus middenmoter), De Leeuw-Voerendaal (thuisclub heeft nog kleine kans op periodetitel), RKHBS-sv Simpelveld(beide hebben punten hard nodig), Abdissenbosch-WDZ (gasten moeten winnen om aansluiting te houden), FC Kerkrade-West-sv Brunssum (thuisclub is bezig aan opmars), Eikenderveld-FC Landgraaf (oppassen geblazen voor gasten), en Sporting H.A.C.-sv Langeberg (gasten willen periodetitel).

Vierde klasse C

Vv Born-Amstenrade (gasten doen het goed), Woander Forest-SVM (weinig krachtsverschil).

Vijfde klasse A

DBSV-RKTSV (bezoekers willen zegen op Passat/VKC vervolg geven), Passart/VKC-RKSVB (strijd om rode lantaarn), Rimburg-Berg’28 (moet kunnen voor thuisclub), RKASV-Kakertse Boys (Boys op bezoek bij koploper in Amby), SNC’14-Wijnandia (subtopper), Geertruidse Boys-Partij.