Kowrenne


Traditioneel wordt carnaval in Hoensbroek afgetrapt met het Kowrenne op de Markt.

Het Kowrenne vindt plaats op donderdag 8 februari op de markt in Hoensbroek. De avond start om 18.11 uur met het Jeugdkowrenne en aansluitend zal de volwasseneditie van het Kowrenne plaatsvinden.  Gedurende de avond zijn er optredens van Danny Pouwels en Anderkovver XXS.

Ondanks het regenachtige weer van de afgelopen dagen staan de koeien nu alweer te trappelen van ongeduld om de “wei” in te mogen. Voor het Kowrenne zoeken de Oud-prinsen van het CCH nog nieuwe deelnemers. 

Kowrenne

Lijkt het jou leuk om met een groep vrienden of bekenden deel te nemen aan het Kowrenne, meld je dan bij ons. Dit kan door iemand van de oud-prinsen aan te spreken, via een mail aan secretariaat@cch-gebrook.nl of een berichtje via social media. Heb je niet direct iemand of een groep om samen mee te loeien? Meld je dan toch, wellicht kunnen we je in contact brengen met andere enthousiastelingen. Tevens staat onze wagenbouwcommissie klaar om jullie met raad en eventueel ook met daad bij te staan bij het maken van jullie koe.

Kijk naar de promovideo over het Kowrenne om meer te weten te komen over het Kowrenne.

Foto : Coumans Fotografie
Tekst: CCH- Gebrook