De ticketverkoop van de 53e editie van Pinkpop van start!

PINKPOP

De ticketverkoop voor Pinkpop 2024 (21, 22 en 23 juni 2024) is gister, zaterdag 9 december om 10:00 uur van start gegaan. De pre-sale van Pinkpop heeft reeds plaatsgevonden. 

Of je nu een dag of weekend op Pinkpop verblijft: spontane ontmoetingen met andere festivalgangers, opgaan in de menigte en het festivalterrein van voor tot achter verkennen staat in de sterren geschreven!

Met een regulier ticket heb je een hele dag óf het gehele weekend toegang tot ons festivalterrein. Daarnaast geeft een weekendticket ook nog eens toegang tot onze reguliere campings (Camping A, Camping B en Camping C).

Let op: een dag-ticket geeft geen toegang tot de Pinkpop campings (ook niet met een combinatie van twee of drie dagtickets). Je kunt dus niet met een of meer dag-tickets overnachten op een van de Pinkpop-campings.

PINKPOP
Nieuw dit jaar zijn het Vaste Gast-ticket, de groepsplekken én de openingstijden:

Met het gloednieuwe Vaste Gast-ticket kun je als weekendbezoeker voor slechts € 5,- een plek reserveren op je favoriete camping. Je reserveert hiermee geen vaste plek op de door jou gekozen camping, maar wel de zekerheid op een plek op deze camping. Hierdoor ben je vooraf verzekerd van een plekje op Camping A, Camping B of Camping C en hoef je je dus geen zorgen te maken over vroeg in de rij gaan staan.

Let op: Vaste Gast-Tickets zijn enkel aan te schaffen als aanvullend artikel bij een weekendticket voor het festival. Die koop je hier. Dat betekent dus dat je het Vaste Gast-Ticket direct bij het bestelproces moet toevoegen aan jouw bestelling.

Op Camping A en Camping B hebben we ook nog eens groepsplekken ingericht. Hierdoor kun jij samen met je vriendengroep een stuk veld (+ eventuele toebehoren) reserveren op Camping A of Camping B.

Extra goed nieuws: alle Pinkpop-campings (Camping A, B, C en de Glampink) gaan dit jaar eerder open! Je kunt op donderdag 20 juni al vanaf 15:00 uur je tentje opzetten of slaapzak uitgooien en nóg eerder aan die geweldige eerste avond op de camping beginnen.

Daarnaast kun je ook 1 tot 4-persoons FestiTent huren op Camping B óf een luxe Glampink-accommodatie boeken. Beide tickets kun je alleen aanschaffen als je in het bezit bent van een weekendticket voor het festival.
Welke campingtickets je allemaal kunt kopen en wat daar precies bij inbegrepen is, lees je hier

Comfort in Landgraaf
Heb je behoefte aan wat meer comfort? Bekijk dan hier de mogelijkheden om jezelf tijdens het festivalweekend extra in de watten te leggen!

Tuinterras Ticket
Met een Tuinterras ticket kun jij je even terugtrekken in een rustige tuin op het festivalterrein. Op deze afgelegen, ontspannen oase binnen Pinkpop kun je genieten van ontspannen faciliteiten en even tot rust komen om binnen no-time weer bij je favoriete artiest te staan.

Wilhelmina Sky Deck ticket
Op het Wilhelmina Sky Deck wordt jouw dag of weekend op het Pinkpop-terrein tot in de puntjes verzorgd! Je wordt volledig ontzorgd en van alle gemakken en extra’s voorzien. En dat allemaal vanaf het hoge Sky Deck dat over het festivalterrein uitkijkt! (Toegang tot gehele festivalterrein en Sky Deck excl. Tuin terras).
Welke comfort-tickets je allemaal kunt kopen en wat daar precies bij inbegrepen is, lees je hier

Vervoersopties 
We verwelkomen je dolgraag in Landgraaf! We hebben een aantal vervoersopties voor je ingericht waarmee je snel en duurzaam naar ons festivalterrein en de campings reist.

Kom je met de auto?
Dan kun je parkeren op een van onze parkeerlocaties! Voor weekendbezoeker is P3 (dicht bij Camping A en Camping B) of P5 (dicht bij Camping C en nabij Camping B) de ideale optie. Als dagbezoeker moet je een P6 parkeerticket kopen voor jouw desbetreffende Pinkpop-dag!Stap je liever zorgeloos én duurzaam in?
Dan kun je gebruik maken van ons busretour (opstapplaatsen door hele land) óf carpoolen met mede-Pinkpoppers dankzij de Slinger-app.

Op afstand parkeren en zorgeloos naar het terrein reizen?
Als je vanaf jouw auto graag naar het terrein fietst, kun je het beste kiezen voor een Park & Bike dag-ticket. Ga je het laatste stukje liever met het openbaar vervoer? Dan is een Park & Train-ticket iets voor jou!

Hieronder hebben we alle overige vervoersopties ook nog eens voor je opgesomd.

PINKPOP

Onze beste tips op een rijtje 

Wachten voor het VVV-kantoor hoeft niet meer, maar online is het net zo spannend als de klok 10:00 uur slaat! Hieronder lees je onze beste tips voor de digitale wachtrij.

Let op: je ontvangt dit jaar een mobiel ticket (dus geen PDF via de mail).

1) Zorg dat je alvast een account hebt op Ticketmaster.nl. Een account aanmaken doe je hier!

2) Log in op jouw account en zorg dat je klaar zit met de juiste links voor je.

3) Om 10:00 uur gaan de virtuele poorten open en krijg je een willekeurige plek in de ‘wachtrij’. Refresh je pagina niet meer vanaf dit moment!

4) Selecteer jouw ticket(s) en klik op ‘doorgaan’. Reken je ticket(s) af en deel je vreugde met ons via onze social media kanalen!

5) Je ontvangt dit jaar een mobiel ticket! Deze is niet te printen en kun je bekijken via jouw Ticketmaster-account (via jouw mobiele browser of de Ticketmaster-app)

Let op: Het enige officiële verkoopkanaal voor Pinkpop tickets is www.ticketmaster.nl. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Ticketmaster of Buro Pinkpop.

Foto en Tekst: Pinkpop 2024