Nieuwe Nor

Op 14 april 2024 doet de Oekraïense band en Eurovisie-fan-favorite Go_A Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen aan. Voor liefhebbers van muzikale ontdekkingen en avonturen brengt Go_A een boeiende mix van Oekraïense zang, elektronische beats, Afrikaanse drums en krachtige gitaarklanken.

Nieuwe Nor

De band, bestaande uit zangeres Kateryna Pavlenko, multi-instrumentalist en producer Taras Shevchenko, houtblazer en achtergrondzanger Ihor Didenchu, en gitarist Ivan Hryhoriak, belooft het Heerlense publiek te trakteren op een memorabele muzikale ervaring. Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 december om 10:00.

Nieuwe Nor

Go_A heeft haar sporen verdiend met de overwinning in de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival in 2020. Ondanks de uitdagingen van de coronapandemie vertegenwoordigde de band Oekraïne tweemaal op het internationale podium. Met hits als ‘Solovey’ in 2020 en ‘SHUM’ in 2021 hebben ze wereldwijd erkenning gekregen. Recentelijk brachten ze ‘Rusalochki’ uit, geïnspireerd door Oekraïense mythologie. De bijbehorende videoclip, opgenomen tijdens een raketaanval in Kiev, geeft het nummer – over het vinden van jezelf in een wereld waar je je thuis hebt verloren – extra emotionele diepgang.

Foto en Tekst: Nieuwe Nor