De beste wensen van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek

Parkstad Actueel

Nog enkele dagen en dan staan de komende kerstdagen weer voor deur en een week later gevolgd door de jaarwisseling 2023 oud naar nieuw 2024. Na de eerder georganiseerde activiteiten ( verwijdering graffiti keermuren Heerenweg, aanbrengen bloembakken met fleurige bloemen) en laten aanbrengen van oude Heksenberg foto’s op de winkelramen (voormalige Spar super) zijkant Roebroekweg heeft mede dank Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek onlangs weer een activiteit plaatsgevonden. Dit in samenwerking en hulp van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein.

Parkstad Actueel

Het betreft dan in een aantal straten het aanbrengen van wensbanners in zwarte uitvoering en witte letters met de tekst: Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Prima initiatief toch. Na Nieuwjaar gaan, nu dus door “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein” van Sjpasseberg uiteraard in carnavalsstijl, de huidige banners geruild worden in de carnavalskleuren: rood, geel en groen. Heksenberg-Pronsebroek blijft dus actief bij de tijd.

Redactie ParkstadActueel: Tekst en foto’s hfd/eind redacteur Callie Steijaert