Verenigingsnieuws van Vrijmetselaarsloge La Constance

Logo La constance

Na een zeer succesvolle avond voor belangstellenden in november 2023, is besloten om gehoor te geven aan de vraag om nog een avond te organiseren voor diegenen die de eerste avond hebben gemist.

Wilt u meer weten over de Vrijmetselarij? En bent u specifiek geïnteresseerd in de Maastrichtse Vrijmetselarij? Op 12 maart 2024 organiseert de Maastrichtse Vrijmetselaarsloge La Constance een tweede avond voor belangstellenden in de Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, 6211 PK, Maastricht (ingang via monumentale poort Brusselsestraat 58). Deur open om 19:00, we starten om 19.30.

De wereld lijkt verdeelder dan ooit, respect naar de medemens is geen vanzelfsprekendheid meer en verharding op basis van eigen standpunten is aan de orde van de dag. Vrijmetselarij biedt een vertrouwde omgeving waar mensen elkaar in hun waarde laten en elkaar helpen om te groeien, waarbij zelfonderzoek en zelfontplooiing kernactiviteiten zijn. Tijdens deze avond wordt toegelicht wat vrijmetselarij daarbij voor iemand kan betekenen. Er wordt ook informatie gegeven over de geschiedenis van de vrijmetselarij.

De Maastrichtse loge La Constance bestaat vijftien jaar en zetelt in de prachtige Cellebroederskapel. Een inspirerende plek om samen te werken aan verdieping en zingeving. Heeft u altijd al willen weten wat zich achter de deur van een vrijmetselaarsloge afspeelt? Grijp uw kans en meld u aan: secretaris.loge299@vrijmetselarij.nl

Foto en Tekst: Cura Consultancy