Kasteel Montfort

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en met trots kondigt de Entertrain Group een nieuwe toevoeging aan haar portfolio aan: Kasteel Montfort. In dit lustrumjaar, ter ere van het 25-jarig bestaan, wordt deze betoverende locatie verwelkomd als een bijzondere aanwinst binnen het portfolio van de Entertrain Group.

Kasteel Montfort

Het middeleeuwse Kasteel Montfort, een 13e-eeuws juweel waar ooit de Hertogen van Gelre resideerden en later eigendom van de Oranjes werd, voegt een uniek element toe aan het portfolio van de Entertrain Group. De schilderachtige ruïne, prachtig gerestaureerde authentieke kelders, torenkamers en een indrukwekkend buitenterrein doordrenkt van geschiedenis maken deze plek buitengewoon speciaal aldus Igor Stel (creatief directeur Entertrain Group).

Kasteel Montfort

Als fervent liefhebber van sfeervolle locaties met een verhaal was Igor Stel al verkocht toen enkele jaren geleden het eigen personeelsfeest op Kasteel Montfort werd georganiseerd. ”De samenwerking met het stichtingsbestuur van het kasteel, het dorp, Limburgs Landschap, vaste leveranciers en vooral de onvolprezen inzet van medewerkers, belooft een succesvolle synergie” aldus Stel. De samenwerking met de vrijwilligersploeg van het Kasteel om de rijke geschiedenis weer tot leven te wekken, wordt ook met enthousiasme tegemoet gezien door het team van Entertrain.

Kasteel Montfort

De Entertrain Group zal zich inspannen om deze prachtige locatie te behouden als een ideale plek voor bruiloften, vergaderingen en zal van andere bedrijvigheid. De geliefde dorpsevenementen blijven uiteraard gehandhaafd.

Het is een eer en een grote verantwoordelijkheid dat de keuze voor de exploitatie van Kasteel Montfort op de Entertrain Group viel, nadat gewaardeerd horeca-collega en kasteelexploitant John Vogels zijn zaak beëindigde. De Entertrain Group kijkt ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hoopt bezoekers binnenkort te mogen verwelkomen op Kesjteel Mofert.

Kasteel Montfort

 

Foto en Tekst: Entertain Group