Huis voor Heelheid en Rust bestaat 1 jaar – Open dag op 1 april

heelheid en rust

Op 1 april is het een jaar geleden dat de deuren van Heelheid en Rust aan de Grote Stegel 3a in Eygelshoven open gingen. Heelheid en Rust is een stichting van vrijwilligers die wil bijdragen aan het welzijn en bewustwording van mensen. 

Steeds meer bezoekers vinden dit spiritueel centrum. Er worden energetische healings aangeboden. Jean Freer (medium en founder) verzorgt er healingavonden en bijeenkomsten voor vragen op het gebied van bewustwording. Ook zijn er lezingen en evenementen die bijdragen aan healing en relaxatie, zoals bijvoorbeeld klankschalen, meditaties, yoga en mandalatekenen. Een compleet overzicht vind je op www.heelheidenrust.nl/events.

Om deze verjaardag te vieren, organiseert de stichting op 1 april een open dag van 11.00 tot 14.30 uur met een aantal interessante activiteiten:

  • 11.30 uur informatie/demonstratie energetische healing door Ivonne
  • 12.00 uur korte lezing door Jean Freer
  • 13.00 uur informatie/demonstratie klankschalenhealing door Angela en Joop
  • 13.30 uur geleide meditatie door Albert

Iedereen is welkom om het huis te bezoeken op 1 april. Je ontvangt dan bovendien een kortingsbon van 50% op een behandeling. Of loop er eens binnen op dinsdagmorgen of vrijdagmiddag om de rust en fijne energie te ervaren.

Voor meer informatie ga je naar www.heelheidenrust.nl of stuur een e-mail naar welkom@heelheidenrust.nl

Bron: Heelheid en Rust