CHEVREMONT VERLIEST BIJ SV DEURNE NA SLECHTE EERSTE HELFT

HET EERSTE ELFTAL HEEFT AFGELOPEN ZONDAG NIET KUNNEN WINNEN BIJ SV DEURNE. CHEVREMONT VERLOOR MET 3-0. TRAINER RENE TROST MOEST AL VOOR VERTREK FLINK PUZZELEN AAN ZIJN BASIS ELFTAL. CASPER ROBIJNS, LUC ROEX, SCOTT VIENERIUS EN CLUBTOPSCOORDER CALVIN ROMER WAREN ER DOOR BLESSURES NIET BIJ.

Wel was er de terugkeer van Sven Meijers en werd Lars Wolters noodgedwongen uit zijn “voetbalpensioen” gehaald.

helaas hielp het niet, Chevremont begon zeer matig aan de eerste helft en werd al na vier minuten gered door doelman Twan Roex die de bal met een prima inzet uit zijn doel hield. De rebound was via de paal een makkelijke prooi voor onze doelman.

binnen het kwartier was het alsnog raak nadat een slordige opbouw tot balverlies leed en Deurne tot twee keer toe de kans werd geboden om raak te schieten: 1-0
Na een half uur spelen was er de eerste kans voor Chevremont. Na een prima actie kreeg aanvaller Tim Blattler net niet genoeg vaart achter de bal om het de doelman van Deurne lastig te maken.

Net voor rust was knullig uitverdedigen de inleiding voor de 2-0 nadat ook hier tot twee maal toe Deurne de kans werd geboden om raak te schieten: 2-0

na rust een beduidend feller Chevremont en daardoor speelde de wedstrijd zich grotendeels af op de helft van de brabanders. Een goed aangesneden hoekschop van Lars Wolters werd door Daniel Meijer over het doel gekopt. Even later kreeg Tim Blattler ook een kopmogelijkheid maar ook zijn inzet ging net naast het doel.  Vlak voor tijd was het opnieuw Deurne dat met enige echte kans in de tweede helft de eindstand op 3-0 bepaalde. Een schot op de paal werd op de rand van de zestiemeter opgepikt en binnen geschoten.

Tekst : Rik Engelenburg