Pasen en Koningsdag 2024 ook in Heerlerheide bol van gezellige activiteiten voor jong en oud

Zoals bekend is Heerlerheide trots op haar, op moderne leest geschoeide, winkelcentrum en gaat dan ook door het leven als het winkelhart van Gen Heij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de genoemde winkelvoorzieningen een prima reputatie hebben, goede bereikbaarheid, de vele parkeervoorzieningen dicht bij de winkels  (waaronder dus ook de ondergrondse parkeergarage). Bovendien is er het veelzijdige aanbod en trekken mensen van heinde en verre, voor zowel de dagelijkse boodschappen, als een middagje gezellig winkelen naar Heerlerheide. Overigens heeft winkelcentrum Heerlerheide ook een bedrijfsinvesteringszone (BIZ). Een BIZ is een instrument vóór en dóór ondernemers. De ondernemers betalen een kleine heffing aan de gemeente Heerlen. De gemeente stelt vervolgens de opbrengst ter beschikking aan de “BIZ Vereniging Heerlerheide” die de activiteiten uitvoert ten behoeve van de vitaliteit en aantrekkelijkheid van het winkelcentrum. 

De BIZ-vereniging heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd, c.q. vertaald naar de activiteiten organisatie in Heerlerheide.. Hierbij moet dan o.m. gedacht worden aan aansprekende activiteiten zoals St. Nicolaasfeest, Kerstmis, Pasen, Koningsdag, Corneliusmarkt etc. Onvermeld mag zeker niet worden de inbreng van de Werkgroep Promotie Heerlerheide onder leiding van Marcel Lucassen.

Ook voor het over enkele dagen plaats vindende paasfeest 2024 en dan met name komende zaterdag 30 maart pakt Heerlerheide weer uit en speelt de Winkeliers Vereniging (BIZ) Heerlerheide, traditiegetrouw, weer voor paashaas. Er wordt wederom  een lucratieve paasverloting/trekking gehouden t.w. om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en om 16.00 uur. Natuurlijk zijn hier richtlijnen aan verbonden. Op genoemde bovenstaande tijdstippen en het tonen van de kassabon en (uw aankoop gedaan tussen 09.00 en 13.00 uur, uw aankoop gedaan tussen 13.00 en 14.00 uur, tussen 14.00 en 15.00 uur en tussen 15.00 en 16.00 uur) dan dingt u mee naar een waardebon.

Deze waardebonnen omvatten het winnen van 50 euro, 2 x 20 euro of 3 x 10 euro. Er vindt dus 4 x een trekking plaats. M.a.w. er is 4 x kans om een waardebon te winnen. De waardebonnen zijn te besteden bij een van de ondernemers van het winkelcentrum in Heerlerheide. Voor de winnaars dus een aanvullend paasgeschenk. 

Vrijmarkt Koningsdag 27 april

Ook alvast aandacht schenken aan komende Koningsdag in Heerlerheide op zaterdag       27 april 2024. Er is dan van 11.00 tot 17.00 uur weer een VRIJMARKT op het Corneliusplein,  tevens ook voor de jeugd. Kramen te huur 10,- euro per kraam  en voor de jeugd 5,- euro.

Aanmelden bij Marcel Lucassen-e-mail: m.lucassen@ziggo.nl. Wees er overigens snel bij want er zijn maar 40 kramen beschikbaar. Opmerking: “heb je nog leuke bruikbare spulletjes??? Neem dus een kraam en verdien een leuk zakcentje. Mee genomen toch. 

Overigens wint de leukste versierde kraam een kadobon t.w.v. 25.00 euro geschonken door de Winkeliers Vereniging Heerlerheide (BIZ). Redactie ParkstadActueel zal t.z.t. op genoemde  Koningsdag in Heerlerheide nog nader aandacht schenken.

Flyers: Winkeliersvereniging (BIZ) Heerlerheide

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert