KVC Oranje

Jayden Montagner terug op oude nest

Hij speelde op heel jonge leeftijd voor KVC Oranje, toen hij in de F-jeugd begon met voetbal. Na een verblijf bij LHC in Eygelshoven stokte de voetballoopbaan, als gevolg van een blessure. De scouting van KVC Oranje verloor hem nooit uit het oog. Na een gesprek met de technische staf keert hij terug naar waar het ooit begon, op het oude nest, bij oranje-wit. Zijn naam: Jayden Montagner (18).

Time-out

Jayden Montagner begon dus bij de F-jeugd van KVC Oranje. Al spoedig ging hij elders verder, namelijk bij LHC. Daar speelde hij tot en met de B. We vragen hem of hij geen zin meer in voetbal had. Zijn antwoord: ,,Nee, dat was het niet. Ik raakte geblesseerd en ben lang uit de running geweest.” Zo luidt dus de verklaring voor een tussentijdse time-out.

Bij KVC Oranje bleef men, zoals ook bij anderen te doen gebruikelijk,  aandachtig volgen hoe het met Jayden Montagner ging. Jayden werd benaderd, en een gesprek met de technische staf verder was de terugkeer een feit. Jayden legt uit: ,,Ik wil graag op een eerste elftal spelen. Bij KVC Oranje ben ik begonnen, ik ken er de gang van zaken. Het gesprek was prettig en overtuigend. Bovendien ken ik veel jongens, ook die in de selectie. Daar wil ik komend seizoen graag deel van uit maken.”

Ambities

Jayden vertelt ons dat hij naast voetbal graag dingen met vrienden onderneemt, zoals bij wat zon een lekker terrasje pakken. Dan over de komende voetbaljaargang: ,,We zullen moeten zien hoe het allemaal verloopt. Ik zeg niet dat het van een leien dakje zal gaan, dat verwacht ik niet. Wel ben ik van overtuigd dat in de groep die we zo meteen krijgen voldoende groeipotentie zit om er iets moois van te gaan maken. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in.”

Tekst Werner Nijssen (KVC Oranje)